دوشنبه 21 تیر 1395 نحوه تعیین علاقمندی به رشته‌های تحصیلی خاص در کنکور ۹۵ اعلام شد

نحوه اعلام علاقمندی به رشته‌های تحصیلی خاص در آزمون سراسری سال ۹۵ برای پذیرش دانشجو در این رشته‌ها اعلام شد

 

 رشته‌های‌ تحصیلی‌ دارای‌ شرایط خاص رشته‌هایی هستند که نیاز به‌ اقداماتی‌ نظیر مصاحبه‌، معاینه‌ و آزمون علمی و یا عملی دارند.

داوطلبان‌ علاقه‌مند به‌ انتخاب‌ این‌ رشته‌ها می‌توانند حداکثر دو رشته از این رشته‌ها را به صورت اینترنتی در روزهای ۲۰ تا ۲۳ تیر در قسمت مربوط اعلام علاقمندی به رشته‌های خاص آزمون سراسری سال ۹۵ در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش درج کنند.

در صورتی‌که‌ مشخصات آنان‌ در ردیف‌ معرفی‌شدگان‌ چند برابر ظرفیت‌ رشته‌های‌ فوق برای‌ مصاحبه‌ و معاینه‌ اعلام‌ شود، باید ضمن شرکت در مراحل مصاحبه، معاینه و یا آزمون علمی و …،  در زمان‌ انتخاب‌ رشته‌، کدرشته‌های‌ مربوط را به‌ عنوان‌ یک‌ یا چند رشته از انتخاب‌های‌ مجاز خود به‌ نحوی‌ که‌ در دفترچه‌ شماره ۲ (دفترچه‌ انتخاب‌ رشته‌) منعکس‌ می شود از اولویت ۱ تا ۱۵۰ در هر اولویتی که علاقه دارند انتخاب کنند.

داوطلبان دقت کنند که به جز رشته‌های مربوط به دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌اله «عج» که باید در اولویت ۱ تا ۹ فرم انتخاب رشته درج شود سایر کدرشته ها باید در اولویت ۱ تا ۱۵۰ درج شوند.

داوطلبان‌ پس ‌از مطالعه‌ دقیق ضوابط و شرایط عمومی‌ و اختصاصی‌ هر یک‌ از رشته‌های‌ تحصیلی‌ مربوط به‌ گروه‌ آزمایشی‌ خود، رشته‌های‌ مورد علاقه‌اشان را از جدول شماره ۱ (گروههای آزمایشی علوم‌ریاضی‌وفنی‌، علوم‌تجربی‌ و علوم‌انسانی‌)، جدول‌ شماره ۴ ( ویژه داوطلبان‌ گروه‌ آزمایشی‌ علوم‌ ریاضی‌ و فنی‌)، جدول‌ شماره ۶ (ویژه داوطلبان‌ گروه‌ آزمایشی‌ علوم‌ تجربی‌) و جدول شماره  ۸ ( ویژه داوطلبان‌ گروه آزمایشی هنر) استخراج‌ و انتخاب کنند.

آن ‌دسته ‌از داوطلبانی‌که‌ علاقه‌مندی‌ خود را به ‌هر یک از رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص دانشگاه امام صادق(ع) در زمان ثبت‌نام آزمون سراسری ازطریق سایت دانشگاه ذیربط اعلام کرده‌اند، نیاز به اقدام خاصی در این مرحله ندارند.

داوطلبانی که علاوه بر شرکت در یکی از گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی، علوم‌تجربی و یا علوم‌انسانی متقاضی گروه آزمایشی هنر نیز شده‌اند در صورت تمایل می‌توانند تا حداکثر ۲ رشته از رشته‌های تحصیلی گروه آزمایشی هنر را به منظور شرکت در آزمون عملی آنها (جمعاً ۴ مورد) انتخاب کنند.

داوطلبان علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه مذاهب اسلامی می‌توانند درصورت تمایل علاوه بر انتخاب چهار مورد، دانشگاه مذاهب اسلامی را انتخاب کنند.

ملاک نهایی برای عنوان رشته، ظرفیت‌ و همچنین نیمسال پذیرش رشته‌های دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، مندرجات  دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲) خواهد بود.

برای ثبت نام برای رشته های دارای شرایط خاص و آزمون عملی رشته های هنر در آزمون سراسری ۹۵ کلیک کنید

 

 

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درخصوص پذیرش دانشجو برای رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و نحوه اعلام علاقمندی به رشته‌های تحصیلی خاص در آزمون سراسری سال ۱۳۹۵

داوطلبان‌ گرامی، ضمن آرزوی موفقیت برای ادامه‌ تحصیل‌ در مقاطع‌ مختلف آموزش‌ عالی کشور و کسب‌ مراتب‌ عالیه‌ علمی، به منظور آشنائی با اطلاعات عمومی و شرایط و ضوابط هر یک از مؤسسات آموزش عالی دارای شرایط خاص و نحوه اعلام علاقمندی و انتخاب رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص، مطالعه این مطالب برای شما مفید و الزامی دانسته و توصیه می‌شود که با دقت این مفاد را مطالعه نمایند.

تعریف رشته‌های‌ تحصیلی‌ دارای‌ شرایط خاص: رشته‌های‌ دارای شرایط خاص رشته‌هایی هستند که نیاز به‌ اقداماتی‌ نظیر مصاحبه‌، معاینه‌ و آزمون علمی و یا عملی دارند و داوطلبان‌ علاقه‌مند به‌ انتخاب‌ این‌ رشته‌ها می‌توانند حداکثر دو رشته از این رشته‌ها را با توجه به توضیحات این اطلاعیه مشخص و به صورت اینترنتی از تاریخ ۱۳۹۵/۴/۲۰ تا ۱۳۹۵/۴/۳۰ در قسمت مربوط اعلام علاقمندی به رشته‌های خاص آزمون سراسری سال ۹۵ در پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان درج نمایند. در صورتی‌که‌ مشخصات آنان‌ در ردیف‌ معرفی‌شدگان‌ چند برابر ظرفیت‌ رشته‌های‌ فوق برای‌ مصاحبه‌ و معاینه‌ اعلام‌ گردد، می‌بایست ضمن شرکت در مراحل مصاحبه، معاینه و یا آزمون علمی و …،  در زمان‌ انتخاب‌ رشته‌، کدرشته‌ یا کدرشته‌های‌ مربوط را به‌ عنوان‌ یک‌ یا چند رشته از انتخاب‌های‌ مجاز خود به‌ نحوی‌ که‌ در دفترچه‌ شماره ۲ (دفترچه‌ انتخاب‌ رشته‌) منعکس‌ می‌گردد (به جز رشته‌های مربوط به دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌اله «عج» که می‌بایست در اولویت ۱ تا ۹ فرم انتخاب رشته درج گردد) از اولویت ۱ تا ۱۵۰ در هر اولویتی که علاقه دارند انتخاب نمایند. لذا داوطلبان‌ پس ‌از مطالعه‌ دقیق ضوابط و شرایط عمومی‌ و اختصاصی‌ هر یک‌ از رشته‌های‌ تحصیلی‌ مربوط به‌ گروه‌ آزمایشی‌ خود، رشته‌های‌ مورد علاقه‌‌اشان را از جدول شماره ۱ (برای‌ داوطلبان‌ گروههای آزمایشی علوم‌ریاضی‌‌وفنی‌، علوم‌‌تجربی‌ و علوم‌‌انسانی‌)، جدول‌ شماره ۴ ( ویژه داوطلبان‌ گروه‌ آزمایشی‌ علوم‌ ریاضی‌ و فنی‌)، جدول‌ شماره ۶ (ویژه داوطلبان‌ گروه‌ آزمایشی‌ علوم‌ تجربی‌) و جدول شماره  8 ( ویژه داوطلبان‌ گروه آزمایشی هنر) استخراج‌ و انتخاب نمایند.
تذکرات مهم:
۱-   آن ‌دسته ‌از داوطلبانی‌که‌ علاقه‌مندی‌ خود را به ‌هر یک از رشته‌های تحصیلی دارای شرایط خاص دانشگاه امام صادق(ع) در زمان ثبت‌نام آزمون سراسری ازطریق سایت دانشگاه ذیربط اعلام نموده‌اند، نیاز به اقدام خاصی در این مرحله ندارند.
۲-  داوطلبانیکه علاوه بر شرکت در یکی از گروه‌های آزمایشی علوم‌ریاضی، علوم‌تجربی و یا علوم‌انسانی متقاضی گروه آزمایشی هنر نیز شده‌اند در صورت تمایل می‌توانند تا حداکثر ۲ رشته از رشته‌های تحصیلی گروه آزمایشی هنر را به منظور شرکت در آزمون عملی آنها (جمعاً ۴ مورد)انتخاب نمایند.
ضمناً داوطلبان علاقه‌مند به انتخاب رشته‌های دانشگاه مذاهب اسلامی می‌توانند درصورت تمایل علاوه بر انتخاب چهار مورد، دانشگاه مذاهب اسلامی را انتخاب نمایند.
۳- ملاک نهایی برای عنوان رشته، ظرفیت‌ و همچنین نیمسال پذیرش رشته‌های دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، مندرجات  دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره ۲) خواهد بود.
 
 
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر